U bazenima žabokrečina, unutra kao u hororu, najveći šok u podrumu: Ovo je najmisterioznija vila u Srbiji (VIDEO)
Misteriozna vila, Foto: Printscreen/TikTok/brankotaskoviic

tužno!

U bazenima žabokrečina, unutra kao u hororu, najveći šok u podrumu: Ovo je najmisterioznija vila u Srbiji (VIDEO)

Postoji nekoliko teorija o vlasniku i razlozima napuštanja vile, ali tačna lokacija i vlasnik nisu poznati

Objavljeno:

Veliki bazen, đakuzi kada, vinski podrum, ogromno dvorište i još veća skupocena vila - ovako izgleda jedna od najmisterioznijih vila u Srbiji o kojoj se ne zna praktično ništa.

Na društvenoj mreži Tik-tok pojavio se snimak vile vredne čak 6 miliona evra za koju se navodi da je u Srbiji. Ono što deluje zapanjujuće jeste činjenica da je skroz zapuštena, iako izgleda kao palata dostojna Dedinja ili Beverli Hilsa.

Bazen pun žabokrečine

Iza kapije koja je polomljena na par mesta zarasle u šiblje, nalazi se velelepno skupoceno zdanje u kojem dominira veliki bazen u obliku bubrega. Kako navode korisnici, nekada se u njemu moglo i kupati, dok je danas puno žabokrečine i đubreta opasnog po zdravlje.

Unutar same kuće vidi se kaskadna fontana na ulasku u dnevni boravak, koji je potpuno devastiran, o čemu svedoče povađeni štokovi vrata.

Nameštaj nestao bez traga, po zidovima fleke

Ceo lobi sa visokim plafonom i skupocenim pločicama, koji izgledom podseća na enterijer iz holivudskih filmova, zapušten je, pun đubreta i lišća. Kako se vidi na snimku, na jednom od zidova nalazi se velika fleka od razbijene flaše vina ili džema, pored koje se nalazi okačen sako.

Netaknute flaše u vinskom podrumu

Bizarni prikazi nastavljaju se daljim obilaskom napuštene vile. Unutar donjeg dela kuće nalazi se i veliki đakuzi, ali je sama prostorija skroz "očerupana", te sem nje, u kupatilu nema ničega drugog.

Posebno zanimljiv je vinski podrum u kome se, verovali ili ne, još uvek nalaze neotvorene flaše skupocenog vina. Da li usled neznanja ili straha, što je malo verovatno budući da je kuća devastirana, flaše su nekim čudom preživele i dalje se nalaze položene unutar specijalno napravljenih rupa u zidu.

Sam vinski podrum je ogroman i u njemu se mogu naći i same vinske bačve.

Unutrašnji bazen pun đubreta

Najtužniji prikaz dolazi iz unutrašnjeg bazena u kojem se nalazi ogromna količina đubreta na podu. Lonci, saksije sa cvećem, granje, kuhinjski elementi, daske i još dosta strva prekrilo je površinu pločica.

Niko ne zna gde se tačno nalazi

U komentarima ispod snimka, nekolicina Kruševljana je navela da se ova kuća nalazi u njihovom gradu, dok isto tvrde i Jagodinci, navodeći da se radi o napuštenom objektu u naselju Majur.

Ista priča je bila i kada se radi o vlasniku kuće. Jedni su pisali kako je banka oduzela imovinu zbog neisplaćenih rata kredita, drugi kako je vlasnik navodno izvršio samoubistvo, dok su treći spominjali da se radi o licu iz sveta kriminala.

Nažalost, za sada sem činjenice da se nalazi u Srbiji i da je u očajnom i devastiranom stanju, nije poznato ništa o tačnoj lokaciji, može se reći, jedne od najskupljih napuštenih vila u našoj zemlji.

Bonus video:

03:34

POGLEDAJTE U KAKVOJ RASKOŠI ŽIVI ŠERIF KONJEVIĆ: Bela vila, zlatna ogledala, bazen! Glamurozno imanje kakvo još niste videli

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.